مقایسه برنامه مهاجرتی 3استان مانیتوبا،نوااسکوشیا و پرنس ادوارد

مانیتوبا نووااسکوشیا پرنس ادوارد
حدقل دارایی 350 هزار دلار کانادا (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی ندارد) 600 هزار دلار کانادا (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی دارد) 600 هزار دلار کانادا (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی دارد)
سابقه مالکیت کسب و کار حداقل 3 سال حداقل 3 سال حداقل 1 سال در 5 سال گذشته
سابقه مدیریت کسب و کار حداقل 3 سال حداقل 5 سال در 10 سال گذشته حداقل 1 سال در 5 سال گذشته
حداقل سطح زبان انگلیسی ندارد حداقل CLB 5 حداقل آیلتس 4
حداقل تحصیلات دیپلم (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی ندارد) دیپلم (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی دارد) دیپلم (نیاز به ارزیابی موسسات کانادایی ندارد)
ایجاد شغل حداقل 1 شغل برای فرد کانادایی حداقل 1 شغل برای فرد کانادایی حداقل 1 شغل برای فرد کانادایی
سفر اکتشافی 15 امتیاز دارد امتیاز ندارد بدون امتیاز ولی ضروری برای مصاحبه
حداقل مقدار سرمایه گذاری در کسب و کار در کانادا 150 هزار دلار کانادا 150 هزار دلار کانادا 150 هزار دلار کانادا
ودیعه تضمین اجرای کسب و کار 100 هزار دلار کانادا ندارد 200 هزار دلار کانادا
نوع ویزا اقامت دائم در هنگام ورود به منیتوبا ویزای کاری که بعد از 2 سال به اقامت دائم تبدیل می شود اقامت دائم در هنگام ورود به پرنس ادوارد
طرح توجیهی کسب و کار ( business plan ) قبل از مصاحبه نیاز دارد قبل از مصاحبه نیاز دارد بعد از مصاحبه نیاز دارد
مصاحبه به صورت تلفنی مصاحبه به صورت حضوری در اداره مهاجرت نواسکوشیا در کانادا مصاحبه به صورت حضوری در اداره مهاجرت پرنس ادوارد در کانادا
هزینه دولتی ثبت نام 2500 دلار کانادا ندارد 10000 دلار کانادا
هزینه های جانبی نا زمان صدور ویزا 1- هزینه ترجمه مدارک 1- هزینه ترجمه مدارک 1- هزینه ترجمه مدارک
2- هزینه ارزیابی دارایی ها 2- هزینه ارزیابی دارایی ها 2- هزینه ارزیابی دارایی ها
3- هرینه حسابرسی مالی کسب و کار در ایران 3- هرینه حسابرسی مالی کسب و کار در ایران 3- هرینه حسابرسی مالی کسب و کار در ایران
4- هزینه تحقیق و نوشتن طرح توجیهی کسب و کار 4- هزینه تحقیق و نوشتن طرح توجیهی کسب و کار 4- هزینه تحقیق و نوشتن طرح توجیهی کسب و کار
5- هزینه مشاوره وکیل بیزینسی و حسابدار در طول سفر اکتشافی ( ساعتی بستگی به سوالات متقاضی ) 5- هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی 5- هزینه مشاوره وکیل بیزینسی و حسابدار در طول سفر اکتشافی ( ساعتی بستگی به سوالات متقاضی )
6- هزینه بررسی Business plan توسط اداره مهاجرت نواسکوشیا
زمان تقریبی صدور نامه قبولی استانی ( provincial Nomination )  4 تا 6 ماه 8 تا 12 ماه 8 تا 12 ماه
مزایای برنامه 1- اخذ اقامت دائم هنگام ورود به کانادا 1- عدم نیاز به ودیعه 1- اخذ اقامت دائم هنگام ورود به کانادا
2- مصاحبه در تهران یا تلفنی 2- عدم نیاز به سفر اکتشافی 2- حداقل نمره زبان پایین
3- پروسه سریع 3- بدون هزینه ثبت نام دولتی 3- سیستم امتیاز بندی آسان
4- حداقل نمره زبان پایین 4- عدم نیاز به سفر اکتشافی
5- عدم نیاز به ارزیابی املاک در کانادا 5- نیاز به سابقه کار کمتر
معایب برنامه 1- مبلغ ودیعه 100 هزار دلاری 1- عدم صدور اقامت دائم هنگام ورود به کانادا 1- مبلغ ودیعه 200 هزار دلاری
2- سیستم امتیازبندی مشکل 2- نیاز به ایجاد کسب و کار و مدیریت فعال آن 2- ارائه طرح توجیهی کسب و کار پس از مصاحبه
0/5 (0 Reviews)