این روش ویژه افراد صاحب بیزینس و مدیران ارشد می باشد.

برای پذیرش در این برنامه شما می بایستی قبلا مانیتوبا را دیده و در حین انجام پروسه یعنی بعد از تشکیل پرونده و قبل از مصاحبه به آنجا سفر کرده و قصد راه اندازی کسب و کار داشته باشید. شرایط به صورت زیر می باشد:

داشتن دارایی خالص و مساوی یا بالاتر از 500هزار دلار کانادا که توسط دولت کانادا تایید شود.
سرمایه گذاری برای راه اندازی و یا خرید یک کسب و کار، در صورتی که داخل و یا اطراف مانیتوبا و یا سایر شهرهای بزرگ باشد ارزش حداقل آن 250هزار دلار کانادا و دیگر مناطق 150 هزار دلار کانادا
داشتن حداقل 3 سال سابقه تجاری (صاحب بیزینس) و یا مدیریت ارشد در یک شرکت موفق در 5سال گذشته
دانش زبان انگلیسی حداقل معادل CLB5
داشتن تحصیلات حداقل معادل دبیرستان کانادا
توجه داشته باشید که کسب و کار شما باید ظرف دوسال راه اندازی شود و به گونه ای باشد که حداقل یه شهروند و یا مقیم کانادا در آن مشغول به کار شود در غیر اینصورت مشمول دریافت کارت اقامت پس از مدت دو سال نخواهید شد.

متقاضی باید در این روش حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کند، یکی از مزایای این روش این است که به تازگی تغییراتی در آن اعمال شده که مهمترین آن حذف ودیعه 100هزار دلاری است که تا قبل از این متقاضی موظف به پرداخت آن بود.

دولت مانیتوبا در صورت تایید متقاضی با فرد یک قرارداد دوساله می بندد که در آن متقاضی موظف به راه اندازی و یا خرید یک کسب و کار است و بعد از منعقد شدن این قرارداد ویزای 2ساله کاری برای متقاضی صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

مقایسه برنامه های کارآفرینی استانی مانیتوبا، نوااسکوشیا و پرنس ادوارد