یکی از استان های شرقی کانادا نیوبرانزویک است که به دلیل شرایط مناسب و موقعیت مطلوبش برای سرمایه گذاری بسیار پر طرفدار است.

یکی دیگر از دلایل پرطرفداری این استان کسب امتیاز راحت تر و سرمایه مورد نیاز پایین تر نسبت به دیگر استان ها است.

شرایط کلی اقدام برای این روش به شکل زیر است:

1 – سابقه خود اشتغالی :

شما باید در ۵ سال گذشته ۳ سال بیزینس خود را دارا بوده باشید و از طریق آن درآمد کافی داشته باشید و یا ۵ سال مدیریت سطح بالای یک شرکت را در پرونده کاری خود ثبت کرده باشید‌.

ضمنا این سوابق کاری دارای امتیاز است و این مقدار کمترین سابقه مورد نیاز میباشد.
برخی موارد مانند داشتن کارمند بیمه شده و مفاصا حساب مالیاتی به اثبات خود اشتغالی و شفاف بودن سرمایه شما کمک میکند.

2 – اثبات دارایی :

داشتن میزان سرمایه ای به ارزش ۶۰۰ هزار دلار کاناداست. این رقم با ارزش دلار دولتی امروز کانادا تقریبا برابر با ۱.۵ میلیارد تومان میشود. (این مبلغ با توجه به قیمت دلار ممکن است تغییر کند) نکته بسیار مهم این است که فقط و فقط این قسمت با دلار دولتی حساب شده و سایر هزینه ها تماما دلار آزاد است.

‌ اما نکته ای که هست این است‌ که لازم نیست تمام این مقدار سرمایه پول نقد باشد. هر سند مالکیتی که به نام خودتان و یا همسرتان نیز باشد قابل قبول است.

اما داشتن حداقل نیمی از این مبلغ به شکل نقد الزامی است.
اسناد ملکی مانند سند مغازه، منزل مسکونی، زمین و … میتواند مورد قبول قرار گیرد. ارزش کل دارایی شما پس از ارزیابی باید به این میزان برسد.
اسناد قولنامه ای و وکالت ها مورد قبول نیست و صرفا باید سند ششدانگ باشد. این اسناد قرار نیست جایی در ودیعه قرار گیرد و یا رهن جایی شود. صرف اینکه نشان دهید این مقدار سرمایه و‌ دارایی دارید کفایت میکند.

3 – شرط سرمایه گذاری:

دادن ودیعه به دولت به میزان ۱۰۰ هزار دلار کانادا. این مقدار که پس از قبولی پرونده شما در مرحله استانی و به عنوان ودیعه از شما دریافت میشود، تحت شرایطی قابل برگشت به خودتان است.
اگر شما در استان نیوبرانزویک تصمیم به ماندن و سرمایه گذاری به ارزش ۲۵۰ هزار دلار کانادا را داشته باشید، پس از سرمایه گذاری و پس از حدود ۱ سال دولت پول شما را برمیگرداند.
این سرمایه گذاری باید برای ایجاد و یا خرید یک شغل در این استان باشد.
در این حالت و پس از گذشت مدتی (حدودا ۱ سال) و پس از پرداخت مالیات به دولت مبلغ ودیعه به شما برگردانده میشود.

4 –  شرط زبان:

در این برنامه داشتن حداقل آیلتس ۵ در هر چهار اسکیل اجباری است.

5 – شرط امتیاز:

کسب حداقل ۶۵ امتیاز. البته این امتیاز متغیر بوده و ممکن است با توجه به شرایط زمانی اقدام مقداری تغییر کند.
کسب امتیاز برای دوستانی که زیر ۵۰ سال سن دارند، دارای مدرک لیسانس هستند، میتوانند آیلتس ۵ بگیرند و سابقه داشتن بیزینس بیش از ۳ سال دارند نسبتا راحت است.