دبیرستان بین المللی کانوی

Convoy International Secondary Academy، دبیرستان خصوصی تمام وقت (کد شماره ۸۸۲۵۰۸) که مورد تائید وزارت آموزش و پرورش انتاریومی باشد، مقطع ۹ تا ۱۲ واحد های دبیرستانی را برای دریافت دیپلم (OSSD) ارائه می نماید. شعبه دبیرستان در تورنتو یکی از مراکز مجاز برگزاری آزمون IELTS در انتاریو است. شعبه جدید واقع در بری-انتاریو، سپتامبر ۲۰۱۹ افتتاح خواهد شد.

Convoy International Secondary Academy در تورنتو دارای بیش از ۱۰۰ دانش آموز از تورنتو، چین، هنگ کنگ، کره جنوبی، ایران، ویتنام و دیگر کشورهای جهان می باشد. دانش آموزان خارجی در کنار کسب تجربه تحصیل در یک دبیرستان کانادائی، از دوره های تخصصی زبان جهت آمادگی برای ورود به دانشگاه برخوردار خواهند شد.

شعبه بری این آموزشگاه در شهرک Essa (به فاصله یک ساعت از شعبه تورنتو) و در اراضی به مساحت ۲۱.۹ هکتار واقع شده و دارای امکاناتی نظیر کلاس درس، خوابگاه، چندین استخر، زمین تنیس، زمین ورزش و امکانات دیگر می باشد. کارکنان و کادر آموزشی در کنار ارائه خدمات آموزشی در بالاترین سطح، محیطی امن و راحت را برای زندگی و تحصیل دانش آموزان فراهم می نمایند. در طول سال، دانش آموزان در بیش از ۲۰ فعالیت فوق برنامه خارج از مدرسه شرکت کرده، از مکان های فرهنگی و دیدنی، شامل موزه ها، گالری های هنری و دانشگاه های انتاریو بازدید خواهند کرد. شرکت دانش آموزان در فعالیت های اجتماعی به ادغام هرچه بهتر آنها در جامعه و کسب تجربیات ارزشمند فوق برنامه کمک خواهد کرد.

شهریه مدرسه روزانه ۱۶۰۰۰ دلار و مدرسه شبانه روزی ۳۵۰۰۰ الی ۳۷۰۰۰ دلار ( تحصیل و زندگی) میباشد ، دانش آموزانی که از طریق این مرکز ثبت نام میشوند برای دوره روزانه شهریه ۱4۰۰۰ هزار دلار و دوره شبانه روزی شهریه ۳2۰۰۰الی ۳4۰۰۰ دلار پرداخت مینمایند.

ثبت نام مدرسه برای سپتامبر سال آینده شروع شده است. دانش آموزانی که سال آینده وارد سال نهم تحصیل به بعد ( الی ۱۲) میشوند میتوانند اقدام به ثبت نام نمایند. برای این منظور ترجمه کارنامه ۲ سال قبل متقاضی و کارت واکسیناسیون به همراه کپی پاسپورت و یک قطعه عکس نیاز میباشد.

پس از بررسی در صورت تایید مدرسه ، شهریه واریز و فیش واریزی پیوست درخواست ویزا خواهد شد.

پس از ثبت نام قطعی ، متقاضی و همراهان می باید اقدام به تامین مدارک لازمه جهت تقاضای ویزا نمایند این مدارک شامل ترجمه سند ملک والدین، گواهی اشتغال بکار والدین، جواز کسب، گردش حساب و موجودی آن میگردد . میزان موجودی می باید حداقل به مقدار شهریه و هزینه ۱ سال زندگی در کانادا باشد ( این حداقل نیاز هست و هر چه موجودی بالاتر باشد شانس قبولی ویزا بیشتر خواهد بود) ، پس از تهیه مدارک دفتر ما اقدام به ارائه درخواست ویزا خواهد نمود و متقاضی و والدینی که قصد همراهی با وی را دارند می باید برای انگشت نگاری به کشوری که سفارت کانادا در آن فعال است جهت اینکار سفر نمایند.